• 0731113355
  • Strada Tabacarilor 7, 040297, Bucuresti, Romania

Cumparam Argint

Cumparam argint de la persoane juridice

Suna acum la : 0731.11.33.55 sau 0720.33.66.99

bijuterii1 Cunoscand bine piata serviciilor de amanet,stim ca multi clienti ai acestor case de amanet nu isi mai rascumpara acele obiecte precum bijuterii argint, tacamuri argint,vesela argint,etc. Acestia le lasa caselor de amanet iar propietarii acestora raman cu o cantitate importanta de argint,pe care trebuie sa o valorifice. Acest procedeu necesita timp,resurse,si mai ales cunostinte.

Pentru firmele noi deschise care inca nu au destula expertiza in domeniu,cat si pentru cele cu o mai mare vechime si experienta,noi venim in intampinarea dumneavoastra pentru a rezolva aceasta problema si va spunem ca noi, ActiveGold Romania, cumparam argint de la persoane juridice.

Va oferim o solutie usoara si legala de a vinde argintul pe care il detineti.

Pile of old Silver Dimes & Quarters 2PROCEDURA COLABORARII

Pentru obtinerea raportului de incercare (buletin de analiza) emis de SC ACTIVE GOLD INVEST SRL consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru a va oferii orice detaliu si pentru a va sprijinii in orice problema.

 

 

Principalele etape ale colaborarii sunt urmatoarele:

 

3.fragmente

  1. Veniti cu obiectele de argint la sediul nostru din bucuresti str. Tabacarilor nr.7.
  2. Incheiem un contract de vanzare cumparare.
  3. Imprena cu dvs. evaluam cantitatea de argint inainte de topire.
  4. Topim si turnam argintul in format de lingou in laboratorul nostru – dvs. Asistati la intreaga procedura.
  5. Lingoul rezultat se expertizeaza de catre dvs,(sau de catre noi daca preferati) la ANPC,sau in laboratorul ACTIVE GOLD INVEST.

Tacamurile din argint au o lunga traditie de-a lungul timpului. Acestea au fost folositela marile Case Regale ale lumii,la conacele boieresti la in casele familiilor din randul nobilimii.

Tacamurile din argint se pastreaza in casete din lemn tapitate cu material moale,acoperite cu o carpa pentru a fi protejate.

4.tacamuriIn zilele noastre,majoritatea acestora sunt incomplete si inestetice,inadecvate pentru uz si de obicei nu valoreaza mai mult decat greutatea argintului din care sunt fabricate.

 

Cumparam orice tip de obiecte din argint indiferent de stare sau calitate argint: tacamuri,vase,suporturi,ceasuri,sfesnice. Acestea pot fi rupte,uzate,incomplete.

Daca argintul tau nu este marcat,echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea acestuia cu cele mai sigure metode pentru a va asigura cel mai bun pret posibil.

Suna acum