• 0731113355
  • Strada Tabacarilor 7, 040297, Bucuresti, Romania

Cumparam Aur

Cumpar aur de la persoane juridice

Suna acum la : 0731.11.33.55 sau 0720.33.66.99

 

Cumparam Aur

 

Procedeul in sine necesita in primul rand foarte mult timp, care este cat se poate de valoros in momentul in care se discuta de astfel de tranzactii. Pe de alta parte, pentru ca intreg procedeul sa fie legal, este necesar un bagaj de cunostinte legale cat se poate de vast in asa fel incat ambele parti implicate intr-o astfel de tranzactie sa fie satisfacute.

 

 

Procedura colaborarii

Cumpar aur In conformitate cu codul fiscal se aplica taxarea inversa(art.152/3 alin.10) privind T.V.A.–ul. Puteti transforma fragmentele, obiectele deteriorate, bijuteriile…etc in lingou, in atelierul firmei noastre, asistenta dumneavoastra la acest proces fiind obligatorie. Pentru obtinerea raportului de incercare (buletin de analiza) emis de A.N.P.C. sau de Laboratorul Active Gold Invest, consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi orice detaliu si pentru a va sprijini in orice problema.

 

 

 

Va oferim Solutia legala, rapida si sigura pentru a transforma aurul dumneavoastra in bani. Principalele etape ale colaborarii sunt urmatoarele:

  • Veniti cu obiectele de aur la sediul nostru din Bucuresti Str. Tabacarilor nr.7
  • Incheiem un contract de vanzare cumparare.
  • Impreuna cu dvs. evaluam cantitatea de aur inainte de topire.
  • Topim si turnam aurul in format de lingou in laboratorul nostru – dvs. Asistati la intreaga procedura.
  • Lingoul rezultat se expertizeaza de catre dvs,(sau de catre noi daca preferati).
  • In baza raportului de incercare emis de ANPC sau de laboratorul Active Gold Invest, va platim valoarea metalului pretios.

 

 

Cumparam aur sub forma de lingouri

Cumpar aur lingouri

Un lingou de aur este o cantitate de aur sub orice forma rafinat,care este realizat sub forma de lingou de producatori si urmereste conditiile standard de producere, etichetare si de inregistrare.

Cantitatile mai mari de aur, care sunt produse prin turnarea de metal topit in forme sunt numite lingouri. Lingourile mai mici pot fi fabricate prin baterea sau stampilarea de foilor de aur laminat corespunzator.

 

Cumpar aur cu plata pe loc,indiferent de calitate.

Cumpar bijuterii din aur, monezi din aur si orice alt obiect din aur. Pretul de cumparare al aurului este in functie de cotatia aurului la bursa. Pretul gramului de aur poate creste sau poate sa scada in functie de cotatiile bursei, de calitate si de cantitate. Cumparam orice obiect din aur: biijuterii aur, lingouri de aur, fragmente, monezi de aur, bijuterii rupte, dinti din aur…etc. Fata de preturile din tabelul de pret aur, pot interveni modificari in functie de cotatiile bursei din ziua respectiva si de cantitatea tranzactionata.

Suna acum