• 0731113355
  • Strada Tabacarilor 7, 040297, Bucuresti, Romania

Cumparam platina

Cumparam platina de la persoane juridice

Suna acum la : 0731.11.33.55 sau 0720.33.66.99

Cumparam platinaServiciile de amanet clasice se confrunta cu o problema care dainuie de multa vreme si care nu poate fi rezolvata de multe ori nici de client nici de proprietarii caselor de amanet. Astfel,foarte multi clienti ale caselor de amanet nu isi mai rascumpara bijuteriile din platina pe care le amaneteaza iar acest lucru face ca si proprietarii caselor de amanet sa ramana cu o cantitate mare de platina care trebuie valorificata ulterior.

Procedeul in sine necesita in primul rand foarte mult timp,care este cat se poate de valoros in momentul in care se discuta de astfel de tranzactii. Pe de alta parte,pentru ca intreg procedeul sa fie legal, este necesar un bagaj de cunostinte cat se poate de vast in asa fel incat ambele parti implicate intr-o astfel de tranzactie sa fie satisfacute.

Tocmai de aceea,avand in vedere ca suntem experti in piata serviciilor de achizitii de metale pretioase si cunoastem cele mai mici secrete ale partii legale putem spune ca va oferim cea mai usoara si cea mai practica solutie pentru a vinde platina,in termenii legislatiei din Romania.

PROCEDURA COLABORARII

Puteti transforma fragmentele,obiectele deteriorate,bijuteriile…etc in lingou,in atelierul firmei noastre Active Gold Invest SRL,asistenta dumneavoastra la acest proces fiind obligatorie. Pentru obtinerea raportului de incercare (bulletin de analiza) emis de A.N.P.C. consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru a va oferii orice detaliu si pentru a va sprijinii in orice problema.

Va oferim Solutia legala,rapida si sigura pentru a transforma platina dumneavoastra in bani. Principalele etape ale colaborarii sunt urmatoarele:

  1. Veniti cu obiectele din platina la sediul nostru din bucuresti str. Tabacarilor nr.7.
  2. Incheiem un contract de vanzare cumparare.
  3. Imprena cu dvs. Evaluam cantitatea de platina inainte de topire.
  4. Topim si turnam platina in format de lingou in laboratorul nostru – dvs. Asistati la intreaga procedura.
  5. Lingoul rezultat se expertizeaza de catre dvs.
  6. In baza raportului de incercare emis de anpc va platim valoarea metalului pretios in contul dvs. Bancar sau cash.

Contact: 0720.33.66.99