• 0731113355
 • Calea Mosilor 306, parter, Bloc M56, Bucuresti, Romania

Cumpărăm/ Amanetăm Aur/ Argint

Cumpărăm/Amanetăm aur/argint de la persoane juridice

Sună acum la : 0731.11.33.55 sau 0720.33.66.99

Cumparam AurProcedeul în sine necesită foarte mult timp – timp care este cât se poate de valoros în momentul în care se discuta despre astfel de tranzacții. Pentru că întreg procedeul să fie legal, este necesară deținerea unui bagaj de cunoștințe cât se poate de vast în domeniu, astfel încât ambele părți implicate într-o astfel de tranzacție să fie satisfăcute.

Procedura colaborării

Cumpar aurÎn conformitate cu codul fiscal se aplică taxarea inversă(art.152/3 alin.10) privind T.V.A.–ul. Puteți transformă fragmentele, obiectele deteriorate, bijuteriile etc. în lingou în atelierul firmei noastre, asistență dumneavoastră la acest proces fiind obligatorie. Pentru obținerea raportului de încercare (buletin de analiză) emis de A.N.P.C. sau de Laboratorul Active Gold Invest, consultanții noștri va stau la dispoziție pentru a va oferi orice detaliu și sprijin în orice problema.

Va oferim soluția legală, rapidă și sigură pentru transformarea aurului dumneavoastră în bani. Principalele etape ale colaborării sunt următoarele:

 • Veniți cu obiectele de aur la sediul nostru din București, Str. Tabacarilor nr.7
 • Încheiem un contract de vânzare-cumpărare.
 • Împreună cu dvs., evaluăm cantitatea de aur înainte de topire.
 • Topim și turnam aurul în format de lingou în laboratorul nostru – dvs. asistați la întreagă procedura.
 • Lingoul rezultat se expertizeaza de către dvs., (sau de către noi, dacă preferați).
 • În baza raportului de încercare emis de ANPC sau de către laboratorul Active Gold Invest, va plătim contravaloarea metalului prețios adus.

 

Cumpărăm aur sub formă de lingouri


Un lingou de aur este o cantitate mai mică de aur ce poate fi găsită sub orice formă, fiind rafinat și finisat sub formă unui lingou de aur de către producător. Acesta urmărește condițiile standard de producere, etichetare și de înregistrare.
Lingourile mai mici pot fi fabricate prin baterea sau ștampilarea foilor de aur laminat corespunzătoare.

Cumpărăm aur cu plata pe loc, indiferent de calitate.

Achiziționăm bijuterii, monezi sau orice alt obiect din aur. Prețul de cumpărare al aurului este în funcție de cotația aurului la bursă. Prețul gramului de aur poate să crească sau să scadă în funcție de cotațiile bursei, de calitate și de cantitate. Cumpărăm orice obiect din aur: lanțuri, brățări, coliere, inele, medalioane, broșe, aur dentar, fragmente de bijuterii, cercei, bijuterii rupte, lingouri și monezi din aur etc. Față de prețurile expuse în tabelul de preț al aurului, pot interveni modificări în funcție de cotațiile bursei din ziua respectivă și de cantitatea tranzacționată.

bijuterii1

 

Cunoscând bine piață serviciilor de amanet, se știe că există clienți ai acestor case ce nu își mai răscumpăra obiectele precum bijuteriile argint, tacâmurile sau veselă de argint etc. Aceștia le lasă caselor de amanet, iar propietarii acestora rămân cu o cantitate importantă de argint, pe care trebuie să o valorifice. Acest procedeu necesită timp, resurse, dar mai ales cunoștințe.

Atât pentru firmele noi deschise, care încă nu au destulă expertiză în domeniu, cât și pentru cele cu o mai mare vechime și experiență, noi venim în întâmpinarea dumneavoastră pentru a rezolva această problema. Așadar noi, ActiveGold România, cumpărăm argint de la persoane juridice în vederea soluționării problemei mai sus expuse.

Va oferim o soluție ușoară și legală de a vinde argintul pe care îl dețineți.

PROCEDURA COLABORĂRII

Pile of old Silver Dimes & Quarters 2

Pentru obținerea raportului de încercare (buletin de analiză) emis de către SC ACTIVE GOLD INVEST SRL, consultanții noștrii va stau la dispoziție pentru a va oferii orice detaliu și pentru a va sprijini în orice problema.

Principalele etape ale colaborării sunt următoarele:

3.fragmente

  • Veniți cu obiectele de argint la sediul nostru din București, Str. Tabacarilor nr.7.
  • Încheiem un contract de vânzare-cumpărare.
  • Împreună cu dvs., evaluăm cantitatea de argint înainte de topire.
  • Topim și turnam argintul în format de lingou în laboratorul nostru – dvs. asistați la întreagă procedura.
  • Lingoul rezultat se expertizează de către dvs., (sau de către noi, dacă preferați) la ANPC sau în laboratorul ACTIVE GOLD INVEST.

  Tacâmurile din argint au o lungă tradiție de-a lungul timpului. Acestea au fost folosite la marile Case Regale ale lumii, la conacele boierești sau în casele familiilor din rândul nobilimii.
   
  Tacâmurile din argint se păstrează în casete din lemn tapițate cu material moale și sunt acoperite cu o cârpă pentru a fi protejate.

4.tacamuri

În zilele noastre, majoritatea dintre acestea sunt incomplete și inestetice, nemaiputând fi folosite. De asemenea, de cele mai multe ori, acestea nu valorează mai mult decât greutatea argintului din care sunt fabricate.
 
 

Cumpărăm orice tip de obiecte din argint, indiferent de starea sau de calitatea argintului: tacamuri, vase, suporturi, modede de argint, ceasuri, sfeșnice. Acestea pot fi rupte, uzate, incomplete.

Dacă argintul dvs. nu este marcat, echipa noastră vă va stă la dispoziție pentru identificarea acestuia cu cele mai sigure metode pentru a asigura cel mai bun preț posibil.

Trimite-ne cererea ta

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Marca / Model

Data Fabricatiei

Descriere

Suma solicitata

Incarcare poze

Suna acum