• 0731113355
  • Calea Mosilor 306, parter, Bloc M56, Bucuresti, Romania

Cumpărăm/ Amanetăm Electronice

Cumpărăm/Amanetăm electronice

Suna acum la : 0731.11.33.55 sau 0720.33.66.99

O bună parte din banii investiți în electronicele pe care le-ai achiziționat acum ceva timp pot fi încă recuperați! Active Gold vă stă la dispoziție cu o serie de posibilități prin care vă putem cumpăra produsul electronic sau îl puteți amaneta pentru a obține pe loc suma de bani de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie, fără a mai aștepta.

 

Cumpărăm orice fel de aparatură electronică sau suntem dispuși să ne oferiți un cumul de echipamente pentru a putea acoperi suma dorită. În cazul în care doriți un împrumut, orice tip de aparat electronic funcțional poate fi pus drept garanție, iar în momentul în care returnați suma pe care ați împrumutat-o inițial, acesta vă va fi returnat intact, în aceeași stare în care l-ați predat.

Gama de produse pentru care vă poate fi oferit un împrumut sau care poate fi cumpărat este una variată, așadar suntem în căutare de televizoare, aparate foto, radio, laptopuri, PC-uri, calculatoare, dvd-playere, tablete, camere video etc.

Valoarea echipamentelor electronice pe care doriți să le vindeți sau să le amanetați va fi stabilită la un nivel profesionist și va reflecta cu siguranță valoarea reală a lor.

Trimite-ne cererea ta

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Marca / Model

Data Fabricatiei

Descriere

Suma solicitata

Incarcare poze

Suna acum