• 0731113355
  • Calea Mosilor 306, parter, Bloc M56, Bucuresti, Romania

Cumparam/ Amanetam platina

Cumparam/Amanetam platina de la persoane juridice

Suna acum la : 0731.11.33.55 sau 0720.33.66.99

Cumparam platina

Platina are o istorie relativ tumultoasa. Desi este un metal extrem de rar si perfect pentru fabricarea de bijuterii, acest lucru nu a fost clar inca de la inceput. Acest metal este foarte greu de prelucrat si de aceea o bijuterie bine lucrata poate fi extrem de scumpa desi la momentul actual aurul este mai scump decat platina la nivelul bursei mondiale. Daca aveti o bijuterie din platina trebuie sa stiti ca sunteti in posesia unui obiect cu adevarat rar si special. Platina se diferentiaza de alte metale prin densitate, greutate, culoarea si luciul sau alb.
De obicei se foloseste in combinatie cu aur si pietre extrem de pretioase. O verigheta din platina este o bijuterie rafinata si o investitie buna pe termen lung dat fiind ca este preconizat ca pretul platinei va creste in viitor. Mai este bine de stiut ca platina nu provoaca reactii alergice, fiind preferata de multe persoane cu astfel de probleme.

Serviciile de amanet clasice se confrunta cu o problema care dainuie de multa vreme si care nu poate fi rezolvata de multe ori nici de client si nici de proprietarii caselor de amanet. Astfel, foarte multi clienti ai caselor de amanet nu isi mai rascumpara bijuteriile din platina pe care le amaneteaza, iar acest lucru face ca si proprietarii caselor de amanet sa ramana cu o cantitate mare de platina care trebuie valorificata ulterior.
Procedeul in sine necesita, in primul rand, foarte mult timp care este cat se poate de valoros in momentul in care se discuta despre astfel de tranzactii. Pe de alta parte, pentru ca intreg procedeul sa fie legal, este necesar un bagaj de cunostinte cat se poate de vast, astfel incat ambele parti implicate intr-o astfel de tranzactie sa fie satisfacute.
Tocmai de aceea, avand in vedere ca suntem experti pe piata serviciilor de achizitii de metale pretioase si cunoastem cele mai mici secrete ale partii legale, putem spune ca va oferim cea mai usoara si cea mai practica solutie pentru a vinde platina, in termenii legislatiei din Romania.

PROCEDURA COLABORARII

Puteti transforma fragmentele, obiectele deteriorate, bijuteriile etc. in lingou in atelierul firmei noastre Active Gold Invest SRL, asistenta dumneavoastra la acest proces fiind obligatorie. Pentru obtinerea raportului de incercare (buletin de analiza) emis de A.N.P.C., consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru a va oferii orice detaliu si pentru a va sprijinii in orice problema.

Va oferim solutia legala, rapida si sigura pentru a transforma platina dumneavoastra in bani. Principalele etape ale colaborarii sunt urmatoarele:

  1. Veniti cu obiectele din platina la sediul nostru din Bucuresti, Str. Tabacarilor nr.7.
  2. Incheiem un contract de vanzare-cumparare.
  3. Imprena cu dvs., evaluam cantitatea de platina inainte de topire.
  4. Topim si turnam platina in format de lingou in laboratorul nostru – dvs. asistati la intreaga procedura.
  5. Lingoul rezultat se expertizeaza de catre dvs.
  6. In baza raportului de incercare emis de ANPC, va platim valoarea metalului pretios in contul dvs. bancar sau cash.


Contact: 0720.33.66.99

Trimite-ne cererea ta

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Marca / Model

Data Fabricatiei

Descriere

Suma solicitata

Incarcare poze

Suna acum